Президентът на САЩ Джо Байдън напсува зверски кореспондента на Fox News

...
Президентът на САЩ Джо Байдън напсува зверски кореспондента на Fox News
Коментари Харесай

ВИДЕО Джо Байдън напсува каруцарски репортер, без да знае, че микрофоните са включени

Президентът на Съединени американски щати Джо Байдън напсува свиреп кореспондента на Fox News като го назова " кучи наследник ", откакто журналистът се опита да му зададе въпрос за инфлацията в страната. Това се случи на среща на президента с неговите стопански съветници в Белия дом.

Байдън не е знаел, че в този миг микрофонът му е включен.

Преди срещата със съветниците му, публицистите питаха Байдън за обстановката към Украйна. В отговор президентът се възмути за какво го питат за Русия и Украйна, а не за намаляването на цените в страната - тематика, която трябваше да бъде разисквана на срещата със съветниците.

Тогава кореспондентът на Fox News Питър Доуси попита американския водач:  " Ще отговаряте ли на въпроси за инфлацията? Смятате ли, че инфлацията е политическа отговорност на междинните избори, които би трябвало да се проведат в края на тази година? "

" Това е огромна благословия. Нека да има повече инфлация. Какъв малоумен кучи наследник ", саркастично отвърна Байдън.

След този въпрос изведоха медиите от залата за срещи.

По-късно Байдън персонално се обадил на журналиста, с цел да изясни обстановката. Президентът се оправдал, че забележката му " не е нещо персонално ". Насърчил журналиста да продължи да задава въпроси, разнообразни от тези на сътрудниците му.

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР